Google – Marketing Impact

Google

Waarom Marketing Impact?

Volledig geautomatiseerde marketing

Marketing op basis van data

Duidelijke en begrijpelijke rapportages

Alle marketing binnen één bedrijf

Marketing op basis van neuromarketing

Uitbouwen van bestaand werk

Google

Hoevaak zoek jij iets op Google? Gemiddeld worden er zo’n 40.000 zoekopdrachten per seconde gedaan op Google. Van al deze zoekopdrachten wordt precies die informatie getoond die de opdrachtgever wil vinden. Hoe gaaf zou het zijn als jouw advertentie dan bovenaan deze pagina komt te staan?

SEO – gratis clicks

Door een goede pagina met de juiste zoekwoorden komt jouw pagina bovenaan te staan in Google. De tekst op een SEO-pagina is opgebouwd in een bepaalde puzzel. Wij leggen deze puzzel precies met de goede elementen op de juiste plek voor jou. Daardoor komt rankt jouw pagina beter in Google en schat Google jouw pagina van waarde zodat er meer bezoekers op jouw website komen.

SEO staat voor ‘Search Engine Optimization’, of in het Nederlands ‘zoekmachine optimalisatie’. Door de pagina zo in te richten dat Google deze makkelijk kan lezen, komt jouw pagina dus bovenaan te staan. Het is van belang om de juiste zoektermen te gebruiken. Als er niet of nauwelijks gezocht wordt op de term die je wilt gebruiken, loont het niet om hiervoor een SEO-pagina te schrijven. Wij zoeken voor jou uit bij welke zoektermen kansen liggen, zodat jij één keer investeert in het schrijven van deze pagina en de bezoeken en conversies binnenstromen: Helemaal Gratis!

SEA – betaalde clicks

Soms is het onmogelijk of de tijdsinvestering niet waard om te wachten tot jouw pagina bovenaan komt te staan op basis van een SEO-pagina. Wil je direct resultaat zien? Dan kies je voor SEA (Search Engine Advertising) ofwel, betaald adverteren in Google.

Wij zoeken de zoektermen op die voor jou verhoudingsgewijs het goedkoopst zijn en het best passen bij jouw product of dienst. Vervolgens schrijven we pakkende advertentieteksten en zorgen wij voor een converterende landingspagina (als je die nog niet hebt). Jij staat altijd bovenaan in Google als mensen zoeken op de zoekterm die door jou is opgegeven. Mensen klikken op jouw advertentie en converteren: dit is jouw klant!

Wil je graag weten waar jouw kansen liggen? Neem dan contact met ons op!

Onze specialist over Google

SEA is eenvoudig, snel en simpel

Google is de basis van iedere online strategie en een onmisbare schakel bij het verkrijgen van bezoekers op jouw website. Een balans tussen SEO en SEA is noodzakelijk.

Andere ondernemers over Marketing Impact

Onze specialist

E-mailmarketing

E-mail is de enige manier om volledig gratis met iedereen die jou volgt te communiceren. Het is een must-have van iedere doordachte online marketing strategie.

Onze specialist

Google is de basis van iedere online strategie en een onmisbare schakel bij het verkrijgen van bezoekers op jouw website. Een balans tussen SEO en SEA is noodzakelijk