Landingspagina’s – Marketing Impact

Landingspagina’s

Waarom Marketing Impact?

Volledig geautomatiseerde marketing

Marketing op basis van data

Duidelijke en begrijpelijke rapportages

Alle marketing binnen één bedrijf

Marketing op basis van neuromarketing

Uitbouwen van bestaand werk

Landingspagina's

Hoevaak heb jij op een advertentie geklikt en kwam je op een website waar je niet converteerde? Waar lag dat aan? Sloot de pagina niet aan bij jouw zoekopdracht of wist je niet wat je nou eigenlijk moest doen op de website? Dat zijn dingen die ervoor zorgen dat jij als ondernemer betaalt voor bezoekers op jouw website, maar hier vervolgens niets uit kan halen. Zonde van al het harde werk én het geld dat is uitgegeven.

Belang van een goede landingspagina

Adverteren in Google wordt goedkoper als er meer mensen converteren op de pagina waar je hen naartoe stuurt. Daarvoor moet alles op de landingspagina aansluiten op de advertentieteksten en moet je als bezoeker direct zien waar je kan converteren. Niet te veel keuzes maar duidelijkheid. Dat is waar het menselijk brein op is ingesteld.

Geen nieuwe website, geen hoge kosten

Wij kijken naar alles wat er op je website staat. Wellicht zijn er slechts enkele verbeteringen nodig en hoeft dit niet meer dan een paar uurtjes te kosten. Je hoeft geen nieuwe website te laten bouwen. Laat ook de hoge kosten voor het restylen van jouw website maar uit je hoofd. Wij kijken naar wat er staat en passen wat kleine dingen aan.
Heb je zelf goede ideeën? Geef het door! Wij nemen dit graag voor je mee zodat jouw website de uitstraling heeft die precies past bij jou en jouw bedrijf.

Onze specialist over landingspagina's

Landingspagina, belangrijker dan je website

Een goede landingspagina is van levensbelang, de meeste mensen bezoeken namelijk slechts 1 pagina van jouw website. Iedere pagina telt!

Andere ondernemers over Marketing Impact

Onze specialist

E-mailmarketing

E-mail is de enige manier om volledig gratis met iedereen die jou volgt te communiceren. Het is een must-have van iedere doordachte online marketing strategie.

Onze specialist

Landingspagina, belangrijker dan je website

Een goede landingspagina is van levensbelang, de meeste mensen bezoeken namelijk slechts 1 pagina van jouw website. Iedere pagina telt!