Website optimalisatie – Marketing Impact

Website optimalisatie

Waarom Marketing Impact?

Volledig geautomatiseerde marketing

Marketing op basis van data

Duidelijke en begrijpelijke rapportages

Alle marketing binnen één bedrijf

Marketing op basis van neuromarketing

Uitbouwen van bestaand werk

Website optimalisatie: niet afbreken en nieuw bouwen, maar renoveren

Hoe vaak heeft u al een nieuwe website gehad? Of heeft een webbouwer u geprobeerd een nieuwe website te verkopen? Daarbij wordt alles weggegooid en afgedaan alsof het niks is. In veel gevallen te vaak.

Renovatie ipv wederopbouw

In veel gevallen is de website al waardevol en levert deze ook best klanten op. Er is een hoop werk ingestoken. Dit betekent niet dat het niet beter kan. Daarom helpt Marketing Impact niet bij het bouwen van een nieuwe website, maar bekijken hoe we de huidige kunnen optimaliseren. Daarbij schakelen wij graag met jouw huidige webbouwer. Wij hoeven niks aan het bouwen te  verdienen. Wij leveren enkel de kennis en expertise voor het beter maken van jouw huidige website.
Bij een complete vernieuwing loop je het risico dat marketing het zelfs slechter gaat doen. Denk dus 2x na voordat je tot totale vernieuwing over gaat en laat je eerst adviseren door marketing impact.

 

Architectuur versus bouw

Je kan het bouwen van een website zien als de bouw van een huis. Dit is werk wat moet gebeuren, maar het enige wat je doet is het volgen een bouwtekening. Daarbij is online marketing de architectuur. Dit is de precieze tekening hoe er gebouwd moet worden om het gebouw stabiel, goed geisoleerd en energiezuinig te maken. De bouw doen de bouwlieden, Marketing Impact verzorgt de architectuur.

Maak direct een afspraak en laat jouw website een met een paar ogen van een architect bekijken.

Onze specialist over website optimalisatie

Meer bezoekers, meer klanten, meer omzet

Wil je meer bezoekers, klanten en omzet? Dan is een geoptimaliseerde website van belang voor de vindbaarheid in Google, het aantal conversies en data-analyse.

Andere ondernemers over Marketing Impact

Onze specialist

E-mailmarketing

E-mail is de enige manier om volledig gratis met iedereen die jou volgt te communiceren. Het is een must-have van iedere doordachte online marketing strategie.

Onze specialist

Meer bezoekers, meer klanten, meer omzet

Wil je meer bezoekers, klanten en omzet? Dan is een geoptimaliseerde website van belang voor de vindbaarheid in Google, het aantal conversies en data-analyse.