YouTube – Marketing Impact

YouTube

Waarom Marketing Impact?

Volledig geautomatiseerde marketing

Marketing op basis van data

Duidelijke en begrijpelijke rapportages

Alle marketing binnen één bedrijf

Marketing op basis van neuromarketing

Uitbouwen van bestaand werk

Youtube: adverteren met video

Je kunt je product of dienst wel met woorden omschrijven, maar iedereen kent de uitspraak: Beelden zeggen meer dan 1000 woorden. Waarom adverteer je niet op YouTube? In één oogopslag zien mensen jouw product of dienst en zijn ze sneller te overtuigen dan met een stuk tekst. YouTube is na Google de grootste zoekmachine ter wereld, met duizelingwekkende cijfers qua aantallen. Voor een schijntje kun jij met jouw video hier publiek bereiken met interesse in jouw product. Allemaal supereenvoudig!

Hoe werkt adverteren op YouTube?

YouTube is een onderdeel van Google. Hierdoor kun je adverteren op YouTube met je Google-account. Hetzelfde account waarmee je adverteert op Google zelf. Alle gegevens kun je op die manier aan elkaar verbinden. En bij Google betaal je alleen per klik, niet per vertoning. Is de advertentie dus niet relevant genoeg voor de bezoeker op YouTube? Dan kost het jou niets als hij/zij niet op jouw advertentie klikt.

Het is natuurlijk wel belang om een goede videoadvertentie te hebben. Dit hoeft niet per se een professionele reclame te zijn, maar het moet wel pakken. Wij denken graag mee over of YouTube voor jou het juiste kanaal is en hoe een video eruit moet zien. Een van onze partners kan uitstekende video’s maken die als reclame kunnen worden ingezet.

Is adverteren op YouTube duur?

Per vertoning is adverteren op YouTube relatief goed betaalbaar. Per 1000 weergaven is het bijvoorbeeld veel goedkoper dan Facebook. Of het de investering waard is moet achteraf uit de cijfers blijken. Doordat we alle data verzamelen kunnen we precies zien wat een conversie heeft gekost. Wij gaan graag met je in gesprek of de inzet van YouTube een interessant middel voor jou is.

Onze specialist over YouTube

YouTube: het platform voor video

YouTube is een goede en goedkope manier voor videoadvertenties. Een mooie aanvulling voor een complete marketingstrategie.

Andere ondernemers over Marketing Impact

Onze specialist

E-mailmarketing

E-mail is de enige manier om volledig gratis met iedereen die jou volgt te communiceren. Het is een must-have van iedere doordachte online marketing strategie.

Onze specialist

YouTube is een goede en goedkope manier voor videoadvertenties. Een mooie aanvulling voor een complete marketingstrategie.