Over ons – Marketing Impact

Over ons

Over ons

Onze missie en visie

Een goede marketing, een goede verkoop. Steeds meer ondernemers zien dat marketing van groot belang is. Jij waarschijnlijk ook. Wij willen jou graag helpen om een goede strategie neer te zetten en uit te werken, zodat jouw bedrijf een hogere omzet draait.

Marketing Impact zorgt voor de complete marketing, op elk gebied. Wij zorgen voor één contactpersoon voor jou en al uw marketing op welk gebied jij wilt. Zo heb je met één specialist contact die alles voor je regelt!

Wij werken op basis van data. Dat betekent dat we alles wat we doen meten. Op die manier zijn we altijd transparant naar jou als klant en kunnen we elk resultaat meten. Je weet daarom altijd precies hoeveel geld je in je marketing moet steken om daar het optimale uit te halen.

Ons verhaal

Veel ondernemers geven duizenden euro’s per jaar uit aan marketingadvies en -realisering. Helaas horen wij vaak dat ondernemers geen totaalplaatje kunnen vinden. Zij moeten zelf opzoek naar partijen die de verschillende onderdelen van de marketingmix bezitten en willen opzetten.

Marketing Impact zorgt ervoor dat jij, als ondernemer, maar één iemand hoeft te bellen om jouw nieuwe idee door te geven. Wij zorgen dat dit idee, deze boodschap, op elk kanaal wordt uitgezet. Zo bereik jij meer relevant zoekverkeer.

Onze telefoon en computer staan dag en nacht aan. Het eerste wat we doen als we wakker worden is onze social media checken en wellicht wat nieuwspagina’s. Hoe gaaf zou het zijn als jouw advertentie daar dan voorbij komt? Jij kunt jouw klanten al pakken en binnenhalen terwijl je zelf nog ligt te slapen!

Op het hele internet is continu verkeer. Wij zoeken samen met jou naar het relevantste verkeer voor jou. Zodat jij alleen mensen op jouw website krijgt die echt interesse in jou hebben.

Daarnaast willen we deze mensen voor jou binnenhalen. Dat betekent dat we kijken naar jouw website, de eerder opgestelde marketing en vanuit daar verder werken. Jouw website en jouw advertenties moeten relevant genoeg zijn voor de bezoeker om klant te worden. En dat is precies wat Marketing Impact doet: het hele plaatje compleet maken en jou klanten geven!

Waar wij goed in zijn

Converterende landingspagina's schrijven
Zoekwoordenonderzoek + Advertenties Google
E-mailmarketing
Remarketing via social media