Prijzen – Marketing Impact

Prijzen

Altijd op maat voor jouw bedrijf

Marketing Impact werkt voor elke ondernemer, groot of klein. Jij bent degene die de opdrachten uitdeelt aan ons. Wij kijken samen met jou naar de beste marketingmix.

Heb je nog geen marketing staan? Dan raden wij aan om een startpakket te kiezen zodat we jouw marketing een vliegende start kunnen geven.

Wil je graag iets anders dan in de onderstaande startpakketten? Dan maken wij een passend plan voor jouw bedrijf.
Wij willen alleen werk leveren dat het best bij jou en je bedrijf past. Daarom kijken we samen naar de verschillende aspecten van marketing en maken we samen de ideale mix voor jouw bedrijf!

Start pakketten

Start online
699,- ex. BTW
Beknopt zoekwoordenonderzoek
Website analyse
1 nieuwe landingspagina
Googlecampagne met 3 advertentiegroepen
Start online compleet
1499,- ex. BTW
Compleet zoekwoordenonderzoek
Professionele websiteanalyse
3 converterende landingspagina's
Googlecampagne met 6 advertentiegroepen
Remarketing Facebook/Instagram/LinkedIn
Start online plus
2299,- ex. BTW
Compleet zoekwoordenonderzoek
Website optimalisatie
5 converterende landingspagina's
2 Googlecampagnes met 12 advertentiegroepen
Campagne op social media
Remarketing op Facebook/Instagram/LinkedIn

Altijd op maat voor jouw bedrijf

Wil je iets anders dan de bovenstaande pakketten? Geen probleem! Het is ons doel om jouw marketing precies passend te maken voor jouw bedrijf. Daarom maken we graag een plan op maat.

Ga met ons in gesprek en laat ons zien wat je graag wil. Samen maken we voor jou een mooi plan zodat ook jouw bedrijf kan groeien door de marketing van Marketing Impact!

Mijn verhaal

Jarenlang ben ik als ondernemer op zoek geweest naar een goede (online)marketingpartij. Een zoektocht langs vele marketingbureaus volgde, maar niemand kon mijn dromen waarmaken. Ik wilde geen tijd meer investeren in marketing. Ik wilde in één keer onze marketing op (laten) zetten en daarna doen waar ik echt goed in ben: mijn bedrijf runnen.

Mijn lange zoektocht heeft me langs verschillende marketingkanalen geleid en eigenlijk kon ik uiteindelijk maar één conclusie trekken:

Alles werkt, zolang je het samen inzet en jouw boodschap, dezelfde boodschap, op alle kanalen naar buiten stuurt.

Ik heb gezocht naar opleidingen, cursussen en vooral veel boeken waarin ik marketing leerde kennen. Alle theorie bracht ik in de praktijk voor mijn eigen zaak en zo zetten ik in een korte tijd een super product neer! De klanten bleven binnenstromen en na een paar maanden hoefde ik zelfs niet meer aan de knoppen te draaien.

Mijn marketing staat als een huis, zowel online als offline. Eens per 3 maanden kijk ik ernaar en schaaf ik hier en daar nog wat bij. Maar al met al kan ik zeggen dat ik niet veel meer hoef te doen om de klanten kennis te laten maken met mijn bedrijf.

Remco van der Veen, directeur

Waarom Marketing Impact?

Volledig geautomatiseerde marketing

Marketing op basis van data

Duidelijke en begrijpelijke rapportages

Alle marketing binnen één bedrijf

Uitbouwen van bestaand werk