ZZZX Team – Marketing Impact

ZZZX Team

We Are Expert Team

Who We Are

When you work with an organization that has acquired this acknowledgment, you can rely on upon unparalleled administration, advertising effort administration, methodology, and enhancement. Furthermore, Premier Partners get propelled preparing openings, select offers, and expanded support from Google.

Despite the fact that SEOgrow has been an enrolled Google Partner for quite a while, this qualification will permit us to pass on the additional advantages and components of the Premier Partnership to our customers.

Why SEOGrow

Een paar jaar geleden hebben we besloten een sportschool te openen. Na uitgebreid marktonderzoek bleek dat daar behoefte aan was. Helaas was de uitwerking van deze nieuw gebouwde gym minder dan er van tevoren werd gedacht. De aanmeldingen vielen enorm tegen, de kosten waren hoog en de investering is enorm geweest. Toen we met Marketing Impact in zee gingen, wisten we niet wat we moesten te verwachten. Na een uitgebreid gesprek hebben we besloten om niet alleen de marketing aan te pakken, maar ook het concept deels te veranderen. Marketing Impact heeft onze ogen en deuren geopend voor het publiek. We zijn nu een groeiende sportschool met een marketingstrategie die het erg goed doet!
Molenhoek Fit
Voordat ik bij Marketing Impact begon heb ik al veel marketingbureau's gehad en een aantal keer mijn website laten restylen. Ik heb geprobeerd het op elkaar afgestemd te krijgen, maar die bureau's willen vooral uren schrijven. Sinds de inzet en het advies van marketing impact schrijven wij meer dan 2x zo veel nieuwe klanten als dat we daarvoor deden. Ze hebben advies gegeven over hoe dit in te richten met een uitgebreide adwords campagne, lokale SEO pagina's, retargeting, goede landingspagina's qua tekst en design en goede emailmarketing. Daarnaast hebben we ervoor gekozen om deze lijn door te trekken in lokale krantjes, met goede teksten die mensen verleiden naar de website te komen. De resultaten zijn boven verwachting! Het mooiste is dat het allemaal automatisch gaat en ik er 0 omkijken meer naar heb. Top! Bedankt Marketing Impact!
Result Care